Bel de pechhulp
Direct pechhulp nodig? (+31) (0) 88 112 1234

Veelgestelde vragen

Pech in de woonplaats

Zonder zorgen op vakantie. Met de Auto Koese Pas bent u verzekerd van de excellente service van onze lokale partners, zelfs op de verre vakanties.

Wintercheck

Wij maken uw auto jaarlijks klaar voor de winterperiode. Alle essentiële punten voor een veilige vakantie in de winter worden nagelopen.

Vakantiecheck

Auto Koese zorgt ervoor dat u onbezorgd op vakantie gaat. U kunt jaarlijks eenmaal gebruik maken van de grote vakantiecheck waarbij de auto wordt nagelopen. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel op vakantie.

Lampen vervangen

Onze medewerkers controleren uw verlichting nauwgezet en vervangen defecte lampen. Goede verlichting is namelijk essentieel voor een veilige vakantie!

Ruit reparatie

Een sterreparatie wordt gratis uitgevoerd ongeacht of de auto voor glas is verzekerd.
Alle verzekerde sterreparaties worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waar de auto is verzekerd.

Band reparatie

Als u met een lekke band langs de weg staan zorgen wij dat u verder kunt. Wij repareren banden door middel van een plug. Indien dit niet mogelijk is, zal een alternatieve reparatie worden voorgesteld*.

*Alternatieve reparatie kan extra kosten met zich meebrengen.

Jaarlijkse APK

Auto Koese regelt de APK eenmaal per jaar voor uw auto. Hier zitten de afmeldkosten, een viergastest en/of roetmeting bij inbegrepen.

Vloeistof bijvullen

Niets vervelender dan een defect dat voorkomen had kunnen worden. Vaak is een laag vloeistofniveau de oorzaak. Auto Koese zorgt dat de belangrijkste vloeistoffen van uw auto op peil blijven.

Auto Koese pechhulp

Houdt de volgende gegevens bij de hand als u belt: Het kenteken, de plaats- en straatnaam en het terugbelnummer. Op de snelweg staan groene hectometerpaaltjes Li = Links, Re = Rechts. Een afslag wordt aangegeven door een letter in de oranje rechthoek.

Vanuit Nederland belt u 088 112 1234. Wordt er om een hulpcode gevraagd, toets dan 4697 in. Regionaal wordt u doorgeschakeld naar Auto Koese. Buiten deze regio wordt u doorgeschakeld naar een AA-Team assistentie-verlener, deze herkent aan de hulpcode dat u een pas heeft van Auto Koese. Vanuit het buitenland belt u: +31 88 112 1234.